22.6.14

beautifully blue


I used to be a huge swimpool lover when I was younger. Whenever we went to the beach, I couldn't handle all the sand and salt sticking everywhere; on my body, in my hair, in my bag, arrghhh, I hated it! However, in the past couple of years of I have gently fallen in love with seas and beaches. Lying on the beach, observing everyone and dipping my feet in the water every now and then; I can't think of better way to spend my summer. I am curious, what do you prefer; the swimming pool or the sea? 

7 comments:

 1. Wat een mooie foto's! Ik vind de zee fijner dan het zwembad. Bij de zee is zo veel meer te zien en de geluiden zijn zo mooi :)

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt Aimee. Het ziet er echt uit als een prachtige plek! Ik zelf ben helemaal verliefd op het strand. Ik vind het geweldig om heel mijn vakantie op het strand door te brengen. Van 's ochtends vrioeg tot 's avonds laat. Ik woon dan ook maar 10minuutjes rijden van het strand vandaan en geloof me, dat is heerlijk. Soms ga ik zelf eventjes naar het strand nadat ik klaar ben met school. Ik zou niet anders willen. Het is daar gewoon zo mooi en iedereen is altijd zo vrolijk en zo relaxed. Ik hou van het geluid van de zee en de oneindigheid die de dagen lijken te hebben. Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor je lange reactie! Altijd leuk om zulke comments te krijgen :) Geeft je weer de motivatie om door te gaan met bloggen! Wat heerlijk dat je zo dicht bij het strand woont zeg :) Ik begrijp helemaal wat je bedoelt met die oneindigheid die de dagen lijken te hebben, zo fijn altijd! x

   Delete
 3. Wat een onwijs mooie foto's! Ik vind het strand zoveel fijner dan het zwembad, al dat verscrikkelinker chloor en kinderen die bommetjes doen precies op je hoofd... Nee, doe mij maar een mooie strand met heerlijk warm zand en het geluid van de golven! :))

  ReplyDelete
 4. Heeeeeeeel erg mooie foto's! Ik krijg er kriebels van om op vakantie te gaan.

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie foto's! Het ziet er daar echt prachtig uit!
  Nu ben ik heel benieuwd: welke camera gebruik je? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Voor deze foto's heb ik mijn Panasonic Lumix GF1 systeemcamera gebruikt met 40 mm f1.7 lens :)

   Delete

Your comments make me smile :)