4.6.12

OUTFIT - pony tail

Deze foto's heeft mijn lieve moeder op de derde dag in Parijs genomen! We hebben ontbeten bij de Eiffel Toren, we hebben gewinkeld op Boulevard Haussmann en we zijn DE Chanel winkel (Rue Cambon) winkel ingeweest. Als je ooit de documentaire Signé Chanel, heb gezien, dan weet je wat ik bedoel. Heb je deze nog niet gezien, ik raad je echt aan hem te kijken! De winkel was zo mooi, echt hemel op aarde! Ik heb er gekeken naar oorbellen. Er was een paar van €180, bezet met diamantjes, waar ik meteen verliefd op werd. Duur, maar ze zijn het zeker waard om voor de sparen. Dus dat ga ik doen!

My sweet mum made these pics of me on day 3 in Paris. We had breakfast near the Eiffel Tower, we did some shopping on Boulevard Haussmann and we went inside the famous Chanel shop (which is located in Rue Cambon). The shop was amazing, like heaven on earth! I saw some diamond earrings, which I immediately fell in love with. They were €180. Expensive, but definitely worth saving for. So that's my plan! • Top - H&M trend
 • Shorts - H&M
 • Necklace - H&M
 • Bag - Pieces

14 comments:

 1. Mooie foto's! Knap dat je daarvoor gaat sparen zeg.

  ReplyDelete
 2. Wat 'n leuk broekje! Succes met sparen!

  ReplyDelete
 3. Wat een ontzettend gave top! En je haar zit echt heel mooi! Knap zeg, Chanel is echt heel duur! Lijkt me gaaf om ooit in die winkel gestaan te hebben! Staan er ook van die bodyguards? Dat vertelde iemand me :D

  lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. your outfits are just too perfect! x

  ReplyDelete
 5. Wow, 180 euro voor oorbellen is heel wat. Succes met sparen! Je broekje is trouwens lovely. aah.

  ReplyDelete
 6. de eerste foto vind ik zo leeuk!

  ReplyDelete
 7. ketting plus shirtje plus blauwe ogen is oho prachtig!

  ReplyDelete
 8. Je zal vast raar opkijken als je dit leest, maar volgens mij heb ik jou gezien in de Thalys van Parijs naar Nederland! Ik heb toen een meisje gezien met precies dezelfde outfit en een vogue in haar handen. Volgens mij was jij dat!! Het is me echt zo goed bijgebleven dat ik toen dacht: wow wat een zelfverzekerd meisje met een geweldige outfit aan! hihi Ik volg nu al een tijdje je blog, en ik volg je met plezier, je hebt echt een leuke stijl!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja dat kan kloppen! Wat supergrappig! Aah, echt lief, leuk om te horen! Dankje :) Soms denk ik, misschien moet ik maar stoppen met bloggen, want het kost veel tijd en dan krijg ik er een paar reacties en één volger voor terug, maar als ik reacties zoals deze van jou lees, dan krijg ik echt een motivatieboost! Dankje!

   Delete
  2. hihi ga zo door, ik lees je blog graag!:)

   Delete
  3. hihi ga zo door, ik lees je blog graag!:)

   Delete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Your comments make me smile :)